ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τετραπλό θανατηφόρο: Ρίχνει «φως» στην υπόθεση η αποψινή αναπαράσταση

Τετραπλό θανατηφόρο: Ρίχνει «φως» στην υπόθεση η αποψινή αναπαράσταση

Απόψε το βράδυ (04/01) θα διεξαχθεί η αναπαράσταση του τετραπλού θανατηφόρου, που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς στην επαρχία Λεμεσού και συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε πως, η αναπαράσταση του θανατηφόρου τροχαίου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί απόψε Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου στις 9:00 το βράδυ.

Όπως εξήγησε ο κ. Χαραλάμπους, η αναπαράσταση του τροχαίου αναμένεται να ρίξει «φως» σε τέσσερα κύρια σημεία. Αυτά αφορούν τις συνθήκες φωτισμού, ορατότητας, τις αποστάσεις των οχημάτων και την ευχέρεια του οδηγού να σταματήσει το αυτοκίνητό του πριν να γίνει η σύγκρουση.

Ταυτόχρονα, στόχος της αναπαράστασης είναι να διαπιστωθεί και η ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο 44χρονος οδηγός βρίσκεται, μέχρι στιγμής, αντιμέτωπος με τις κατηγορίες πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και παραβίασης του κόκκινου σηματοδότη, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες και βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που κατάφερε να συλλέξει η Αστυνομία. Παρ’ όλα αυτά, αναλόγως των ευρημάτων της αποψινής αναπαράστασης, ο 44χρονος οδηγός μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία υπέρβασης του ορίου ταχύτητας, στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι έτρεχε με περισσότερα από 55km/h.

Σημειώνεται ότι, ο 44χρονος οδηγός ισχυρίζεται ότι δεν παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη και ότι πέρασε με πράσινο.

Υπενθυμίζεται ότι, το μοιραίο τροχαίο συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Το διπλοκάμπινο όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε η 27χρονη και το οποίο κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο. Η σφοδρή σύγκρουση συνέβη όταν η νεαρή επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας. Από τη σύγκρουση ο θάνατος των τεσσάρων επιβαινόντων στο μικρό αυτοκίνητο ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός και η συνοδηγός του διπλοκάμπινου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, Ευανθίας Γεωργίου 27 ετών, του αδελφού της Νικόλα Γεωργίου 17 ετών, Νικόλα Ζαβρού 72 ετών, και Ευανθίας Γεωργίου 74 ετών, τελέστηκε χθες Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Λιμνάτι, με δαπάνη του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top