ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα CYTA, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ για τη 18η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Γ.Σ.Π. αύριο Σάββατο 06.01.24 και ώρα 17:00. Τονίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:00. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι φίλαθλοι που θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτό μετά την έναρξη του αγώνα, λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργούνται.

Θα διεξάγεται ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια εισόδου και ενδεχομένως να ζητηθεί η παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας.

Όλοι οι εισερχόμενοι στις κερκίδες πρέπει να φέρουν την κάρτα φιλάθλου τους και να την επιδεικνύουν μαζί με το εισιτήριο εισόδου.

Ανακοινώνεται ότι:
ΑΠΟΕΛ

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και νότιες κερκίδες του σταδίου, ως εκ τούτου, προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο μέσω του κυκλικού κόμβου του Γ.Σ.Π. και της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον δυτικό και νότιο χώρο στάθμευσης.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ μόνο. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 15:00.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του σταδίου και ως εκ τούτου, προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο από τον αυτοκινητόδρομο στον Κυκλικό Κόμβο Καλαμών, αριστερά προς τα φώτα τροχαίας «ΟΡΦΑΝΙΔΗ» και στη συνέχεια μέσω της οδού Δημήτρη Βικέλα στον βόρειο χώρο στάθμευσης, όπου μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα μπροστά από τη βόρεια κερκίδα και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ μπροστά από τη βόρεια κερκίδα.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Τονίζεται σε όλους ότι:
o Με το τέλος του αγώνα μπορεί να κληθούν οι οπαδοί της ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να παραμείνουν στην κερκίδα τους για μικρό χρονικό διάστημα αναλόγως αποτελέσματος.
o Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
o Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού
o Απαγορεύεται η είσοδος εντός του σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπό τους
o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Τα σημεία συλλογής προσωπικών αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και τα βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Σημειώνεται ότι η στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα υπάρχει αστυνομική παρουσία στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.


Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top