Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Καταγγελία απο αναγνώστη της ιστοσελίδας μας.

Φαίνεται πως όχι μόνο δεν ξέρουμε πολλές φορές τι αγοράζουμε, αλλα δυστυχώς δεν ξέρουμε και τι τρώμε.

Αναγνώστης του ThemaOnline, μας έστειλε το Σάββατο (12-09) την πιο κάτω καταγγελία επισημαίνοντας πως ο υπάλληλος παρά να πετάξει το αλμυρό στο οποίο είχε καθίσει η μύγα...απλά την έδιωξε!!!

«Σε μια γνωστή υπεραγορά στο αρτοποιοίο οι μύγες κάνανε πάρτι. Και στην παρατήρηση που έκανα στον υπάλληλο το μόνο που έκανε ήταν να διώξει τη μύγα και να συνεχίσει τη δουλειά του.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.