Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Καταγγελία απο αναγνώστη της ιστοσελίδας μας.

Φαίνεται πως όχι μόνο δεν ξέρουμε πολλές φορές τι αγοράζουμε, αλλα δυστυχώς δεν ξέρουμε και τι τρώμε.

Αναγνώστης του ThemaOnline, μας έστειλε το Σάββατο (12-09) την πιο κάτω καταγγελία επισημαίνοντας πως ο υπάλληλος παρά να πετάξει το αλμυρό στο οποίο είχε καθίσει η μύγα...απλά την έδιωξε!!!

«Σε μια γνωστή υπεραγορά στο αρτοποιοίο οι μύγες κάνανε πάρτι. Και στην παρατήρηση που έκανα στον υπάλληλο το μόνο που έκανε ήταν να διώξει τη μύγα και να συνεχίσει τη δουλειά του.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.