Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Καταγγελία απο αναγνώστη της ιστοσελίδας μας.

Φαίνεται πως όχι μόνο δεν ξέρουμε πολλές φορές τι αγοράζουμε, αλλα δυστυχώς δεν ξέρουμε και τι τρώμε.

Αναγνώστης του ThemaOnline, μας έστειλε το Σάββατο (12-09) την πιο κάτω καταγγελία επισημαίνοντας πως ο υπάλληλος παρά να πετάξει το αλμυρό στο οποίο είχε καθίσει η μύγα...απλά την έδιωξε!!!

«Σε μια γνωστή υπεραγορά στο αρτοποιοίο οι μύγες κάνανε πάρτι. Και στην παρατήρηση που έκανα στον υπάλληλο το μόνο που έκανε ήταν να διώξει τη μύγα και να συνεχίσει τη δουλειά του.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE