Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Καταγγελία απο αναγνώστη της ιστοσελίδας μας.

Φαίνεται πως όχι μόνο δεν ξέρουμε πολλές φορές τι αγοράζουμε, αλλα δυστυχώς δεν ξέρουμε και τι τρώμε.

Αναγνώστης του ThemaOnline, μας έστειλε το Σάββατο (12-09) την πιο κάτω καταγγελία επισημαίνοντας πως ο υπάλληλος παρά να πετάξει το αλμυρό στο οποίο είχε καθίσει η μύγα...απλά την έδιωξε!!!

«Σε μια γνωστή υπεραγορά στο αρτοποιοίο οι μύγες κάνανε πάρτι. Και στην παρατήρηση που έκανα στον υπάλληλο το μόνο που έκανε ήταν να διώξει τη μύγα και να συνεχίσει τη δουλειά του.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE