Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Αυτά τρώμε...!!! Είχε μύγα επάνω αλλα.... ο υπάλληλος έκανε τον «Κινέζο»

Καταγγελία απο αναγνώστη της ιστοσελίδας μας.

Φαίνεται πως όχι μόνο δεν ξέρουμε πολλές φορές τι αγοράζουμε, αλλα δυστυχώς δεν ξέρουμε και τι τρώμε.

Αναγνώστης του ThemaOnline, μας έστειλε το Σάββατο (12-09) την πιο κάτω καταγγελία επισημαίνοντας πως ο υπάλληλος παρά να πετάξει το αλμυρό στο οποίο είχε καθίσει η μύγα...απλά την έδιωξε!!!

«Σε μια γνωστή υπεραγορά στο αρτοποιοίο οι μύγες κάνανε πάρτι. Και στην παρατήρηση που έκανα στον υπάλληλο το μόνο που έκανε ήταν να διώξει τη μύγα και να συνεχίσει τη δουλειά του.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE