Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός στην Ελλάδα - Οι τυχεροί αριθμοί που του γέμισαν το πορτοφόλι

Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός στην Ελλάδα - Οι τυχεροί αριθμοί που του γέμισαν το πορτοφόλι

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Κεραμεικό συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο του Τζόκερ που έκανε τον κάτοχο του πλουσιότερο κατά 8,1 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ το τυχερό δελτίο κόστισε μόλις 3 ευρώ καθώς ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε μόλις τρεις στήλες για να μαντέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς.

Σημειώνεται ότι στην κλήρωση της Κυριακής δεν βρέθηκε καμία επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ (5αρια).

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον μεγάλο νικητή.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής ήταν 4, 16, 24, 25, 31 και τζόκερ το 3.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης (23/01) είναι τουλάχιστον €1.000.000.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.