Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός στην Ελλάδα - Οι τυχεροί αριθμοί που του γέμισαν το πορτοφόλι

Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός στην Ελλάδα - Οι τυχεροί αριθμοί που του γέμισαν το πορτοφόλι

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Κεραμεικό συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο του Τζόκερ που έκανε τον κάτοχο του πλουσιότερο κατά 8,1 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ το τυχερό δελτίο κόστισε μόλις 3 ευρώ καθώς ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε μόλις τρεις στήλες για να μαντέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς.

Σημειώνεται ότι στην κλήρωση της Κυριακής δεν βρέθηκε καμία επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ (5αρια).

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον μεγάλο νικητή.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής ήταν 4, 16, 24, 25, 31 και τζόκερ το 3.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης (23/01) είναι τουλάχιστον €1.000.000.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.