Στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο η Κουεγιάρ

Στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο η Κουεγιάρ

Η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ταξιδέψει στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο για την πρώτη της επίσκεψη στο νησί μετά την ανάληψη της εντολής της στις αρχές αυτού του μήνα.

Οπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος του ΟΗΕ την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, στις 30 Ιανουαρίου θα συναντηθεί με τον Ε/κ ηγέτη και τον Τ/κ ηγέτη, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ερσίν Τατάρ αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα έχει επίσης επαφές με ένα ευρύ φάσμα συνομιλητών, από τοπικούς παράγοντες έως την κοινωνία των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων ομάδων γυναικών και νέων, είπε ο Εκπρόσωπος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέμεινε κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν ήταν όχι απλά επιτυχημένα, αλλά «εξάλειψαν» το πρόγραμμα. Όσο για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι τελείωσε».

BEST OF TOTHEMAONLINE