ΔΙΕΘΝΗ

Ούτε Γουίλιαμ, ούτε Κέιτ: Η συνάντηση 45 λεπτών με τον Κάρολο – Ο Χάρι επιστρέφει στην Καλιφόρνια

Ούτε Γουίλιαμ, ούτε Κέιτ: Η συνάντηση 45 λεπτών με τον Κάρολο – Ο Χάρι επιστρέφει στην Καλιφόρνια

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στην Καλιφόρνια μετά από μόλις 24 ώρες παραμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο και μιας συνάντησης 45 λεπτών με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο μετά τη σοκαριστική διάγνωσή του με καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι μετέβη στο αεροδρόμιο Χίθροου σήμερα το απόγευμα, αφού την προηγούμενη μέρα είχε μεταφερθεί στο Clarence House με αστυνομική συνοδεία από το ίδιο αεροδρόμιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε μια σύντομη συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο προτού μεταφερθούν με την Καμίλα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όπου τους περίμενε ελικόπτερο για να τους μεταφέρει πίσω στο Sandringham, στο Norfolk.

Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά πέταξε από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο αφού ο πατέρας του τον ενημέρωσε για τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Ήταν η πρώτη επίσημη προσωπική τους συνάντηση μετά την κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο δούκας του Σάσεξ έδωσε το παρών στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο αβαείο του Westminster τον περασμένο Μάιο, αλλά δεν εθεάθη να αλληλεπιδρά με τον πατέρα του και τη σύζυγό του Καμίλα.

Καμία συνάντηση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Πηγή του παλατιού ανέφερε στους Times πως η συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με τον βασιλιά Κάρολο ήταν σύντομη επειδή ο Κάρολος ήταν κουρασμένος.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα αντιμετωπίζουν την κατάσταση υπέροχα, με την πηγή να επισημαίνει πως αν δεν ήξερε κανείς τι συμβαίνει, δεν θα είχε ιδέα ότι είχε τέτοια πάθηση.

Παρόλο που βγήκαν από τον πάγο οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον βασιλιά Κάρολο, το σύντομο ταξίδι του δεν περιελάμβανε συνάντηση με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Υπήρχαν ελπίδες τα δύο αδέρφια να επιδιορθώσουν την τεταμένη σχέση τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό αφού επέλεξαν να μη συναντηθούν.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρέμεινε επικεντρωμένος στη φροντίδα της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και πήρε παρατεταμένη άδεια από τα δημόσια καθήκοντα μέχρι το Πάσχα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στις δημόσιες υποχρεώσεις του και αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά για τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του βασιλιά Καρόλου.

Το προηγούμενο βράδυ υποστηρίχθηκε πως ο πρίκγκιπας Χάρι θα δεχόταν ευχαρίστως μια επανένωση με τον αδερφό του πρίγιπα Γουίλιαμ. Αντ’ αυτού πέρασε μια νύχτα σε ένα ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Ο δούκας του Σάσεξ επιστρέφει τώρα σπίτι του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, όπου και θα επανενωθεί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, Άρτσι και Λίλιμπετ, μετά το ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top