ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψάχνουν την φόρμουλα για έμμισθη πρακτική άσκηση ΠΟΦΕΝ και Υπουργείο Εργασίας

Ψάχνουν την φόρμουλα για έμμισθη πρακτική άσκηση ΠΟΦΕΝ και Υπουργείο Εργασίας

Πρόοδος σημειώνεται στις διεργασίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) με το Υπουργείο Εργασίας, αναφορικά με την αμισθί πρακτική άσκηση των φοιτητών.

Όπως αναφέρει η ΠΟΦΕΝ σε ανακοίνωσή της έχει ολοκληρωθεί η χαρτογράφηση των φοιτητών που συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση γεγονός που αποτελεί σημαντικό βήμα και δίνει τη βάση για τη διαμόρφωση της προτεινόμενης φόρμουλας για την εμπλουτισμένη και έμμισθη πρακτική άσκηση, μια εξέλιξη που αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη των φοιτητών.

Η ΠΟΦΕΝ εκφράζει «πλήρη ετοιμότητα για περαιτέρω διαβουλεύσεις και συνεργασία, με στόχο την ομαλή και επιτυχή υλοποίηση των προτεινόμενων δράσεων».

Σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα για την περαιτέρω εξέλιξη των δράσεων η ΠΟΦΕΝ διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τις ακούραστες προσπάθειές της επιδιώκοντας την οριστική επίλυση ενός ζητήματος που επιβαρύνει τη φοιτητική κοινότητα εδώ και πολλά χρόνια.

Η ΠΟΦΕΝ «παραμένει αφοσιωμένη στην αποστολή της, να υπηρετεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες των φοιτητών και ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εποικοδομητική τους συνεργασία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top