ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά ερωτημάτων κατέθεσε στην Μαρία Παναγιώτου η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

Σειρά ερωτημάτων κατέθεσε στην Μαρία Παναγιώτου η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

Η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος δρ Μαρία Παναγιώτου παρέστη σήμερα στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος. Μετά το πέρας της συνεδρίας η δρ Παναγιώτου προέβη στην ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Η συνάντηση ήταν πάρα πολύ εποικοδομητική και διεξήχθη σε θετικό κλίμα. Η Επιτροπή μου έχει υποβάλει προφορικά ένα πλαίσιο 25 ερωτημάτων και προβλημάτων, τα οποία είτε είναι ανοικτά εδώ και καιρό, είτε τους προβληματίζουν και θα ήθελαν να έχουν ενημέρωση για να ξέρουν πώς προχωράμε ως Υπουργείο. Από την πλευρά μου, έχω δώσει απαντήσεις και στα 25 ζητήματα. Κάποια από αυτά χρήζουν πιο αναλυτικής απάντησης, που δεν είχαμε τον χρόνο να δώσουμε, ωστόσο, θα απαντηθούν γραπτώς και τα 25 ερωτήματα ώστε να προχωρούν, και σιγά σιγά να επιλύουμε τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουμε ενώπιόν μας.

Εξέφρασα στην Επιτροπή την πρόθεσή μου να εργαστώ ομαδικά και με αφοσίωση σε όλα τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν, αξιοποιώντας φυσικά την εμπειρογνωμοσύνη του άρτια καταρτισμένου προσωπικού του Υπουργείου αλλά και των διαφόρων οργανώσεων που συνδέονται με το Υπουργείο, για να εργαστούμε ομαδικά και με αφοσίωση για την επίλυσή τους, έχοντας ως οδοδείκτη μας την υλοποίηση του προγράμματος διακυβέρνησης».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top