ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ - Επικυρώνεται το ψηφοδέλτιο για ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές

Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ - Επικυρώνεται το ψηφοδέλτιο για ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές

Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, η οποία στις 10.00 το πρωί, αναμένεται να επικυρώσει τα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ΕΔΕΚ είναι το τρίτο κόμμα που ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές, μετά το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ.

Τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ είναι οι, Νίκος Αναστασίου, Ανδρέας Αποστόλου, Ηλίας Μυριάνθους, Νικόλας Φιλίππου, Παντελίτσα Γιόκκα και Βίβιαν Κανάρη.

Η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει με την ομιλία του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αναφερθεί στις διαφανείς διαδικασίες καταρτισμού των ψηφοδελτίων και στην ποιότητά τους.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος αναμένεται να αναφερθεί στην αναγκαιότητα να εκλεγεί Εδεκκίτης στην Ευρωβουλή, για εθνικούς και κοινωνικούς λόγους και για να υπάρχει Κύπριος Σοσιαλιστής στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα.

Σε ότι αφορά στις τοπικές εκλογές ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναμένεται να αναφερθεί στην προσπάθεια για ισχυρή παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top