Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ - Επικυρώνεται το ψηφοδέλτιο για ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές

Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ - Επικυρώνεται το ψηφοδέλτιο για ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές

Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, η οποία στις 10.00 το πρωί, αναμένεται να επικυρώσει τα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ΕΔΕΚ είναι το τρίτο κόμμα που ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές, μετά το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ.

Τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ είναι οι, Νίκος Αναστασίου, Ανδρέας Αποστόλου, Ηλίας Μυριάνθους, Νικόλας Φιλίππου, Παντελίτσα Γιόκκα και Βίβιαν Κανάρη.

Η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει με την ομιλία του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αναφερθεί στις διαφανείς διαδικασίες καταρτισμού των ψηφοδελτίων και στην ποιότητά τους.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος αναμένεται να αναφερθεί στην αναγκαιότητα να εκλεγεί Εδεκκίτης στην Ευρωβουλή, για εθνικούς και κοινωνικούς λόγους και για να υπάρχει Κύπριος Σοσιαλιστής στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα.

Σε ότι αφορά στις τοπικές εκλογές ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναμένεται να αναφερθεί στην προσπάθεια για ισχυρή παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE