Τρία debates για τη Λεμεσό προτείνει το επιτελείο Νίκου Νικολαΐδη

Τρία debates για τη Λεμεσό προτείνει το επιτελείο Νίκου Νικολαΐδη

Την διεξαγωγή τριών θεματικών δημόσιων συζητήσεων (debates) προτείνει το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου για τη δημαρχία της Λεμεσού, νυν Δημάρχου, Νίκου Νικολαΐδη.

Σε σχετική ανακοίνωση εκφράζεται η θέση ότι είναι χρήσιμο και επιβεβλημένο να καταγραφούν, σε συνθήκες δημοκρατικού διαλόγου, διαφάνειας και ισοτιμίας, οι θέσεις και οι απόψεις όλων των υποψηφίων» και εντός των επόμενων ημερών θα προσκληθούν τα επιτελεία των ανθυποψηφίων και τα «ανεξάρτητα τοπικά μέσα ενημέρωσης» για να συζητηθούν οι πρακτικές λεπτομέρειες για διοργάνωση των τριών θεματικών δημόσιων συζητήσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE