Τρία debates για τη Λεμεσό προτείνει το επιτελείο Νίκου Νικολαΐδη

Τρία debates για τη Λεμεσό προτείνει το επιτελείο Νίκου Νικολαΐδη

Την διεξαγωγή τριών θεματικών δημόσιων συζητήσεων (debates) προτείνει το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου για τη δημαρχία της Λεμεσού, νυν Δημάρχου, Νίκου Νικολαΐδη.

Σε σχετική ανακοίνωση εκφράζεται η θέση ότι είναι χρήσιμο και επιβεβλημένο να καταγραφούν, σε συνθήκες δημοκρατικού διαλόγου, διαφάνειας και ισοτιμίας, οι θέσεις και οι απόψεις όλων των υποψηφίων» και εντός των επόμενων ημερών θα προσκληθούν τα επιτελεία των ανθυποψηφίων και τα «ανεξάρτητα τοπικά μέσα ενημέρωσης» για να συζητηθούν οι πρακτικές λεπτομέρειες για διοργάνωση των τριών θεματικών δημόσιων συζητήσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον οποίο η Κύπρος έχει κοινές προσεγγίσεις, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μαζί με τον Αυστριακό Καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ ο οποίος πραγματοποίει επίσημη επίσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE