ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για επίσκεψη εργασίας την Τετάρτη στην Κύπρο ο Παλαιστίνιος ΥΠΕΞ

Για επίσκεψη εργασίας την Τετάρτη στην Κύπρο ο Παλαιστίνιος ΥΠΕΞ

Ο Παλαιστίνιος Υπουργός Εξωτερικών Ριάντ αλ-Μάλκι θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο δρ Μάλκιθα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων Εξωτερικών. Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Εν συνεχεία, ο κ. Κόμπος θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τον ομόλογό του.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν οι τρέχουσες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, οι διμερείς σχέσεις καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο δρ Μάλκι θα γίνει δεκτός από τoν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top