Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Στο πλαίσιο εργασιών ανακαίνισης φέρεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής σε εξοχική κατοικία στα Κούκλια, ιδιοκτησίας 80χρονου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στην σκηνή τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως διαφάνηκε νωρίτερα, πριν από την πρόκληση της πυρκαγιάς, εργολάβος ασχολείτο με την ανακαίνιση της κατοικίας, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί συσκευή συγκόλλησης και κατά την διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν και εύφλεκτα υλικά.

Στο πλαίσιο των εργασιών, η φωτιά εκδηλώθηκε στην στέγη η οποία περιείχε ξύλα, πολυστερίνη και διάφορα άλλα υλικά, είπε ο κ. Νικολάου, λέγοντας ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.