ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεσε σε χαράδρα 50 μέτρων με το όχημά του - Ήταν... εξαφανισμένος και δηλώθηκε ως ελλείπον 51χρονος

Έπεσε σε χαράδρα 50 μέτρων με το όχημά του - Ήταν... εξαφανισμένος και δηλώθηκε ως ελλείπον 51χρονος

Άντρας 51 ετών, ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία από την οικογένεια του, ως ελλείπον πρόσωπο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς λίγο αργότερα χθες το βράδυ, σε χαράδρα όπου κατέπεσε το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε και διασώθηκε στη συνέχεια, με την επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τον 51χρονο άντρα εντόπισαν τα μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, εγκλωβισμένο εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο βρισκόταν αναποδογυρισμένο σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων περίπου, σε περιοχή στην Αλάμπρα.

Για τον εντοπισμό του είχαν νωρίτερα κινητοποιηθεί αστυνομικοί μέλη διαφόρων τμημάτων της Αστυνομίας, καθώς και μέλη της ΕΜΑΚ, αφού οικείο του πρόσωπο, ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας, αναφέροντας ότι ο 51χρονος ελλείπει από την οικία του και πιθανόν να κινδυνεύει.

Ο αδελφός του 51χρονου συγκεκριμένα, μετέβηκε λίγο μετά τις 6.00 το βράδυ της Κυριακής, στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου Νήσου, όπου ανέφερε ότι, 15 λεπτά νωρίτερα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του ο 51χρονος και του ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά.

Ο 51χρονος δεν ανέφερε άλλες πληροφορίες και ειδικότερα για το πού βρισκόταν. Αυτός απουσίαζε από την κατοικία του από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής, όταν και είχε αναχωρήσει με το όχημά του, ενώ εγέρθηκαν και υποψίες ότι είχε καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλης. Ο ίδιος αντιμετώπιζε πρόβλημα κινητικότητας, λόγω τραυματισμού του στο ένα του πόδι.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του από τα μέλη της Αστυνομίας, στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την επέμβαση των οποίων ο 51χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο του και ανασύρθηκε από την χαράδρα, όπου το όχημα είχε καταλήξει. Αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στον εντοπισμό και διάσωση του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top