Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Αρνούνται ενοχή οι δυο κατηγορούμενοι - Στις 26 Φεβρουαρίου η συνέχεια της δίκης

Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Αρνούνται ενοχή οι δυο κατηγορούμενοι - Στις 26 Φεβρουαρίου η συνέχεια της δίκης

Επίθεση από 43χρονο φέρεται να δέχθηκε, εντός του Δικαστηρίου Λεμεσού, συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δυο κατηγορουμένων για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 29 Ιουνίου 2023, μετά από συμπλοκή στον Ύψωνα, με θύματα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου και τον 51χρονο Μιχάλη Μιχαήλ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο 47χρονος αδελφός ενός εκ των κατηγορουμένων, 49 και 54 χρόνων, μετέβη στο δικαστήριο με άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Σε κάποια στιγμή, στο διάδρομο του δικαστηρίου, 43χρονος φίλος των δυο θυμάτων, φέρεται να απείλησε, να επιτέθηκε και να γρονθοκόπησε τον 47χρονο στο πρόσωπο, ενώ παρευρισκόμενοι επενέβηκαν και τον απομάκρυναν.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρικές εξετάσεις και κατήγγειλε την υπόθεση, την οποία διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

Ο 43χρονος που φέρεται να επιτέθηκε στον 47χρονο, είναι το πρόσωπο που τα θύματα είχαν επέμβει για να βοηθήσουν το μοιραίο βράδυ, μετά από συμπλοκή έξω από μπαράκι. Κατά τη συμπλοκή, δέχθηκαν κτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Ονησιφόρου να ξεψυχήσει λίγο αργότερα, ενώ ο Μιχαήλ έχασε τη μάχη για τη ζωή τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου, όπου οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται ενοχή, θα συνεχιστεί στις 26 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE