ΔΗΣΥ: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Δήμο Λάρνακας – «ΟΧΙ» Τοπικών Αξιωματούχων για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου

ΔΗΣΥ: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Δήμο Λάρνακας – «ΟΧΙ» Τοπικών Αξιωματούχων για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου

Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται για τον ΔΗΣΥ η εξεύρεση υποψήφιου Δημάρχου στη Λάρνακα. Τις τελευταίες ώρες, η Πρόεδρος του κόμματος Αννίτα Δημητρίου η οποία ανέλαβε το θέμα προσωπικά, δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Μετά τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ταουξή ο οποίος αρνήθηκε να δεχθεί το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας, την ίδια αρνητική απάντηση έδωσε ακόμη ένας Δημοτικός Σύμβουλος, ο Χριστόδουλος Ιωάννου.

Υπενθυμίζεται πως το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας, απέρριψαν οι Γιώργος Κάρουλλας, Γιώργος Χατζηγεωργίου και Γιώργος Λυσανδρίδης.

Η δυστοκία η οποία παρατηρείται στη Λάρνακα από πλευράς ΔΗΣΥ για την εξεύρεση υποψήφιου Δημάρχου, έχει δημιουργήσει μια δυσαρέσκεια ανάμεσα στον Συναγερμικό κόσμο της πόλης, ο οποίος στρέφει τα πυρά του κατά της επαρχιακής επιτροπής, κατηγορώντας την ότι ουσιαστικά, φάνηκε «κατώτερη των περιστάσεων».

Ενώ τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά, η ηγεσία του ΔΗΣΥ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες, να αποφασίσει ψήφο κατά βούληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE