ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Δήμο Λάρνακας – «ΟΧΙ» Τοπικών Αξιωματούχων για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου

ΔΗΣΥ: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Δήμο Λάρνακας – «ΟΧΙ» Τοπικών Αξιωματούχων για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου

Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται για τον ΔΗΣΥ η εξεύρεση υποψήφιου Δημάρχου στη Λάρνακα. Τις τελευταίες ώρες, η Πρόεδρος του κόμματος Αννίτα Δημητρίου η οποία ανέλαβε το θέμα προσωπικά, δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Μετά τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ταουξή ο οποίος αρνήθηκε να δεχθεί το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας, την ίδια αρνητική απάντηση έδωσε ακόμη ένας Δημοτικός Σύμβουλος, ο Χριστόδουλος Ιωάννου.

Υπενθυμίζεται πως το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας, απέρριψαν οι Γιώργος Κάρουλλας, Γιώργος Χατζηγεωργίου και Γιώργος Λυσανδρίδης.

Η δυστοκία η οποία παρατηρείται στη Λάρνακα από πλευράς ΔΗΣΥ για την εξεύρεση υποψήφιου Δημάρχου, έχει δημιουργήσει μια δυσαρέσκεια ανάμεσα στον Συναγερμικό κόσμο της πόλης, ο οποίος στρέφει τα πυρά του κατά της επαρχιακής επιτροπής, κατηγορώντας την ότι ουσιαστικά, φάνηκε «κατώτερη των περιστάσεων».

Ενώ τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά, η ηγεσία του ΔΗΣΥ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες, να αποφασίσει ψήφο κατά βούληση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top