Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε στη Λευκωσία, η Αστυνομία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο της έκρηξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες για σύσταση ανακριτικής ομάδας με επικεφαλής αξιωματικό,για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι από το περιστατικό τραυματίστηκε 20χρονη που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ακόμη ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κατάσταση πανικού.

Η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές τόσο στο ισόγειο της πολυκατοικίας όσο και σε παρακείμενα υποστατικά. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.