Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε στη Λευκωσία, η Αστυνομία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο της έκρηξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες για σύσταση ανακριτικής ομάδας με επικεφαλής αξιωματικό,για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι από το περιστατικό τραυματίστηκε 20χρονη που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ακόμη ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κατάσταση πανικού.

Η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές τόσο στο ισόγειο της πολυκατοικίας όσο και σε παρακείμενα υποστατικά. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE