ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Γεωργίας για τον Ακάμα: «Είμαι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και εν ευθέτω χρόνω θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις»

Υπ. Γεωργίας για τον Ακάμα: «Είμαι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και εν ευθέτω χρόνω θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η έκθεση της Αd-Hoc Επιτροπής για τα οδικά έργα της πρώτης φάσης στον Ακάμα, ανέφερε η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, δρ Μαρία Παναγιώτου, σημειώνοντας ότι αναμένεται να ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο «όχι αργότερα από τα μέσα Μαρτίου», όντας «απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια».

«Για τα ζητήματα που αφορούν το Εθνικό Δασικό Πάρκο (ΕΔΠ) Ακάμα, ακολουθούμε τις οδηγίες που προκύπτουν από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 20ής Δεκεμβρίου 2023, σχετικά με τις αλλαγές στην υλοποίηση των έργων του Σχεδίου Αειφόρου Ανάπτυξης (ΣΑΑ) του ΕΔΠ Ακάμα» αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της Υπουργού, η οποία προσθέτει ότι αυτό γίνεται «μέσα στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του ΣΑΑ».

Λέει ακόμη ότι η έκθεση της Αd-Hoc Επιτροπής αναμένεται εντός των επόμενων ημερών και «ως εκ τούτου, θα ενημερώσω το Υπουργικό Συμβούλιο για τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στην απόφαση του Υπουργικού της 20ής Δεκεμβρίου, καθώς και για τις δικές μου αποφάσεις σχετικά με τη Διοικητική Έρευνα ακολουθώντας όλες τις νενομισμένες διαδικασίες, και όχι αργότερα από τα μέσα Μαρτίου».

«Είμαι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και εν ευθέτω χρόνω θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσω όλες τις νενομισμένες διαδικασίες και εκεί και όπου τεκμηριώνονται ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν» αναφέρει καταληκτικά η κ. Παναγιώτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου τηςLIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top