«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Αγώνας δρόμου για τις αιτήσεις – Πόσες έγιναν μέχρι σήμερα  

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Αγώνας δρόμου για τις αιτήσεις – Πόσες έγιναν μέχρι σήμερα   

Αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών για το Σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για Όλους».

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε πως «μέχρι σήμερα οι αιτήσεις άγγιξαν τις 4713»

Παράλληλα, ανέφερε πως με την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για υποβολή αιτήσεων στο «Σχέδιο Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης ΑΠΕ και ΕΞ.Ε σε κατοικίες 2024-2025», το οποίο περιλαμβάνει και τη νέα κατηγορία: «Φωτοβολταϊκά για Όλους», «παρουσίασε την πρώτη μέρα  μία αργή λειτουργία αλλά διορθώθηκε πολύ σύντομα»

«Εκ τότε δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE