«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Αγώνας δρόμου για τις αιτήσεις – Πόσες έγιναν μέχρι σήμερα  

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Αγώνας δρόμου για τις αιτήσεις – Πόσες έγιναν μέχρι σήμερα   

Αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών για το Σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για Όλους».

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε πως «μέχρι σήμερα οι αιτήσεις άγγιξαν τις 4713»

Παράλληλα, ανέφερε πως με την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για υποβολή αιτήσεων στο «Σχέδιο Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης ΑΠΕ και ΕΞ.Ε σε κατοικίες 2024-2025», το οποίο περιλαμβάνει και τη νέα κατηγορία: «Φωτοβολταϊκά για Όλους», «παρουσίασε την πρώτη μέρα  μία αργή λειτουργία αλλά διορθώθηκε πολύ σύντομα»

«Εκ τότε δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE