Κατεχόμενα: Δόθηκε άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας σε ακόμα 359 αλλοδαπούς

Κατεχόμενα: Δόθηκε άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας σε ακόμα 359 αλλοδαπούς

Με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» χορηγήθηκε άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας σε 359 αλλοδαπούς υπηκόους, εκ των οποίων 334 είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 25 υπήκοοι τρίτων κρατών, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίπρις Πόστασι» γράφει ότι «το υπουργικό συμβούλιο» αποφάσισε «να χορηγήσει την απαραίτητη άδεια σε συνολικά 359 πρόσωπα, 334 Τούρκους υπηκόους και 25 υπηκόους τρίτων κρατών, των οποίων τα ονόματα και τα στοιχεία της ακίνητης ιδιοκτησίας που επιθυμούν να αγοράσουν αναφέρονται στον κατάλογο που επισυνάπτεται στην εισήγηση».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE