ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Ένοχοι για κλοπές και διάρρηξεις σε δύο επαρχίες

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Ένοχοι για κλοπές και διάρρηξεις σε δύο επαρχίες

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν σήμερα από μέλη της Αστυνομίας στις επαρχίες Πάφου και Αμμοχώστου, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκαν πρόσφατα στις δύο επαρχίες. Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Πάφου και το ΤΑΕ Αμμοχώστου να διερευνούν τις δύο ξεχωριστές υποθέσεις.

Πρόκειται συγκεκριμένα για υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου στην Πάφο, από όπου κλάπηκε μεγάλος αριθμός κουτιών τσιγάρων, καθώς και για υπόθεση κλοπής ποσότητας χαλκού, βάρους 100 κιλών, από περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη και κλοπή στο περίπτερο διαπράχθηκε στις 29 Ιανουαρίου, 2024, ενώ η κλοπή χαλκού, διαπράχθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, 2024.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν στη σύλληψη, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 43 και 33 ετών, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στο περίπτερο, ενώ για την κλοπή ποσότητας χαλκού, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, προχώρησαν στη σύλληψη, επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενός προσώπου, άντρα ηλικίας 27 ετών, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του.

Για την υπόθεση κλοπής χαλκού, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, 06 Μαρτίου, άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 31 ετών. Αυτός τελεί υπό τετραήμερη κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος, που εξέδωσε χθες, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται Πάσχα: Πότε πρέπει να παραγγείλουμε το κρέας – Πόσα θα πληρώσουμε τη σούβλα

«Έκρηξη» εργαζομένων στην Κυβέρνηση: Οι τομείς και οι υπάλληλοι που απασχολήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2024

ΥΠΕΣ για μεταναστευτικό: «Το σχέδιο β’ θα ανακοινωθεί επίσημα όταν και εφόσον χρειαστεί»

Ένας τραυματίας από την κατάρρευση μέρους οροφής κτιρίου στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του

Φωτιά σε φορτηγό σχολής οδηγών: Τι κατέδειξαν οι επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό που έχασα, ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner»Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top