Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις επτά το πρωί στο ξενοδοχείο « Stavros Hotel» στην τουριστική περιοχή Πύλας στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας η οποία κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει εδώ και αρκετό χρόνο κλειστό, εκδηλώθηκε σε  διαμέρισμα στον πρώτο όροφο  το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ζημιές προκλήθηκαν  και σε άλλα τρία διπλανά διαμερίσματα τα οποία επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

Τα αίτια της  φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί χωρίς να αποκλείεται και η κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.