Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις επτά το πρωί στο ξενοδοχείο « Stavros Hotel» στην τουριστική περιοχή Πύλας στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας η οποία κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει εδώ και αρκετό χρόνο κλειστό, εκδηλώθηκε σε  διαμέρισμα στον πρώτο όροφο  το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ζημιές προκλήθηκαν  και σε άλλα τρία διπλανά διαμερίσματα τα οποία επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

Τα αίτια της  φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί χωρίς να αποκλείεται και η κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.