Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις επτά το πρωί στο ξενοδοχείο « Stavros Hotel» στην τουριστική περιοχή Πύλας στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας η οποία κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει εδώ και αρκετό χρόνο κλειστό, εκδηλώθηκε σε  διαμέρισμα στον πρώτο όροφο  το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ζημιές προκλήθηκαν  και σε άλλα τρία διπλανά διαμερίσματα τα οποία επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

Τα αίτια της  φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί χωρίς να αποκλείεται και η κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE