Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις επτά το πρωί στο ξενοδοχείο « Stavros Hotel» στην τουριστική περιοχή Πύλας στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας η οποία κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει εδώ και αρκετό χρόνο κλειστό, εκδηλώθηκε σε  διαμέρισμα στον πρώτο όροφο  το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ζημιές προκλήθηκαν  και σε άλλα τρία διπλανά διαμερίσματα τα οποία επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

Τα αίτια της  φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί χωρίς να αποκλείεται και η κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE