Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Ολοκαύτωμα ξενοδοχείο στην Πύλα – Ερευνούν το περιστατικό οι αρχές

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις επτά το πρωί στο ξενοδοχείο « Stavros Hotel» στην τουριστική περιοχή Πύλας στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας η οποία κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει εδώ και αρκετό χρόνο κλειστό, εκδηλώθηκε σε  διαμέρισμα στον πρώτο όροφο  το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ζημιές προκλήθηκαν  και σε άλλα τρία διπλανά διαμερίσματα τα οποία επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

Τα αίτια της  φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί χωρίς να αποκλείεται και η κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.