ΠΑΡΑ-THEMA

Κάτι συμβαίνει στο Μega Κύπρου; Διαβάστε εδώ τι έγινε και μας παραξένεψε

Κάτι συμβαίνει στο Μega Κύπρου; Διαβάστε εδώ τι έγινε και μας παραξένεψε

Μια είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γεννά ερωτηματικά γύρω από τις εξελίξεις στο κανάλι του Αρχαγγέλου αφού πλέον το Ελλαδικό κανάλι «αγοράζει τηλεοπτικό προϊόν» από Κύπρο και μάλιστα από ένα σταθμό ο οποίος θεωρείται ως ο μικρός αδερφός του Mega Ελλάδος.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Το Star λοιπόν, ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 21/9 θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του η σειρά «9 μήνες» παραγωγής του Mega Κύπρου, ενώ και το Κυπριακό κανάλι εδώ και δυο περίπου βδομάδες φιλοξενεί κάθε απόγευμα το τηλεπαιχνίδι του STAR «Τροχός της τύχης».

Η συνεργασία αυτή, όπως αντιλαμβάνεστε γεννά ερωτηματικά γύρω από τις σχέσεις Mega Κύπρου και Mega Ελλάδος, αφού στο παρελθόν δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο και οι σειρές ή εκπομπές που βλέπαμε στο κανάλι του Αρχαγγέλου ήταν όλες από τον «μεγάλο αδελφό».

Τι λένε από το Mega

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Mega Κύπρου, όπου και μας ανέφεραν ότι η συνεργασία με το Mega Ελλάδος ήταν και παραμένει άψογη, ενώ για την απόφαση να δοθεί η σειρά  «9 μήνες» στο Star λήφθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε.

To Mega εγκαινίασε μια καινούργια συνεργασία με το STAR αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας με τον σταθμό στην Ελλάδα ήταν το καταληκτικό σχόλιο.

Ας ελπίσουμε να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία των δυο καναλιών και η ανοδική πορεία του Mega Κύπρου τη φετινή χρονιά να συνεχιστεί χωρίς οποιεσδήποτε εκπλήξεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top