ΕΛΛΑΔΑ

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες θα διώξουν το ψέμα και τους δήθεν

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες θα διώξουν το ψέμα και τους δήθεν

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής, σήμερα δεν μιλάνε οι πολιτικοί, αλλά οι πολίτες με την ψήφο τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «ο λαός θέλει να διώξει το ψέμα και τους δήθεν», ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένεια και τις γυναίκες.

«Πιστεύω ότι οι πολίτες θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια, τους δήθεν. Με την ψήφο τους θέλουν να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς. Για να μπορέσουν να φέρουν ένα καλύτερο αύριο. Για όλους τους Έλληνες.

Για όλη την οικογένεια και κυρίως για αυτούς που είναι οι στυλοβάτες της οικογένειας: οι γυναίκες...Απόψε το βράδυ, όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει την Δευτέρα, με χαμόγελο στα χείλη» δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top