ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Στην αναμονή για ακρόαση οι δύο μοναχοί - Οι «ευθύνες» του Μητροπολίτη και το κόψιμο-ράψιμο στα βίντεο

Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Στην αναμονή για ακρόαση οι δύο μοναχοί - Οι «ευθύνες» του Μητροπολίτη και το κόψιμο-ράψιμο στα βίντεο

Δεν καλέστηκαν μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαρτίου οι δύο επίμαχοι γέροντες της Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι να δώσουν κατάθεση από την ανακριτική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από το περιβάλλον των δύο μοναχών, από την πλευρά της αστυνομικής έρευνας έχουν δώσει κάποιες καταθέσεις αλλά το μείζον ζήτημα, όπως τονίζουν, είναι οι ευθύνες του Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα ο οποίος - όπως ισχυρίζονται - έκανε εισβολή στο μοναστήρι με μπράβους, έκανε απαγωγές, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, ανακρίσεις από μόνος του και κρατούσε ανθρώπους εκεί για ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νέο βίντεο από την Μονή Αββακούμ: Eπίδειξη «θαύματος» από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές

 Αναφέρθηκαν επίσης σε sms από τον Μητροπολίτη προς τους μοναχούς για να του στείλουν χρήματα για διάφορες πληρωμές όπως τους μισθούς του προσωπικού της Μητρόπολης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην αρχή τους απήγαγαν, τους πήραν τα κινητά, τα ρούχα και τα διαβατήριά τους και μετά τους απελευθέρωσαν ενώ τους απαγόρευσαν να γυρίσουν πίσω στη Μονή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top