Επικυρώθηκε από την Αιχμή η συνεργασία με Οικολόγους στις Ευρωεκλογές

Επικυρώθηκε από την Αιχμή η συνεργασία με Οικολόγους στις Ευρωεκλογές

Σε σύνοδο του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Κίνησης Αλλαγής "Αιχμή", που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, εγκρίθηκε η εισήγηση του Συντονιστικού Προεδείου, όπως υπάρξει συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Στη ανακοίνωση η "Αιχμή" αναφέρει ότι, παράλληλα, επικυρώθηκε η εισήγηση της υποψηφιότητας του Πέτρου Χριστοδούλου, μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Αιχμής, ώστε αυτός να περιληφθεί στο ψηφοδελτίο, εκ μέρους της "Αιχμής".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE