LIKE ONLINE

Δασκάλα στις ΗΠΑ παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έγινε εκατομμυριούχος στο OnlyFans: «Δεν το έκανα για τα χρήματα»

Δασκάλα στις ΗΠΑ παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έγινε εκατομμυριούχος στο OnlyFans: «Δεν το έκανα για τα χρήματα»

Μια γυναίκα στην Αμερική που παράτησε τη δουλειά της ως καθηγήτρια για να γίνει σταρ του OnlyFans επιμένει ότι δεν δημιουργεί «πικάντικο» περιεχόμενο μόνο και μόνο για τα χρήματα.

Η Courtney Tillia ήταν κάποτε καθηγήτρια ειδικής αγωγής και έχει και μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση. Ωστόσο, η 36χρονη Courtney και ο σύζυγός της Nick, ο οποίος ήταν επίσης δάσκαλος, πάλευαν να τα βγάλουν πέρα δουλεύοντας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο και έτσι κάποια στιγμή το ζευγάρι αναγκάστηκε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης, ενώ το αυτοκίνητο της Courtney κατασχέθηκε.


Αφού εργάστηκε ως δάσκαλος για μια δεκαετία, ο Nick εγκατέλειψε το επάγγελμα για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, και ένα χρόνο αργότερα η Courtney ακολούθησε το παράδειγμά του.

Η Courtney είναι τώρα δημιουργός περιεχομένου και εντάχθηκε στο OnlyFans το 2019. Από τότε έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση και έβγαλε 1.700 δολάρια τον πρώτο μήνα στην πλατφόρμα. Από πέρυσι, η Courtney είχε τρεις σελίδες στον ιστότοπο συνδρομής της και πάνω από 60.000 followers. Κερδίζει το διπλάσιο του ετήσιου μισθού της ως δασκάλα μέσα σε μόλις ένα μήνα, κερδίζοντας από 50.000 έως 100.000 δολάρια.

Με αυτά τα δεδομένα, μέσα σε τρία χρόνια, ο Nick και η Courtney έγιναν εκατομμυριούχοι. Ενώ το οικονομικό όφελος από τη δημιουργία περιεχομένου είναι τεράστιο, η μαμά τεσσάρων παιδιών επέμεινε ότι δεν το κάνει μόνο για τα χρήματα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top