LIFESTYLE

Τζότζο Σίουα: Η 20χρονη influencer είπε ότι έχει ήδη βρει δότη σπέρματος για τα μελλοντικά της παιδιά

Τζότζο Σίουα: Η 20χρονη influencer είπε ότι έχει ήδη βρει δότη σπέρματος για τα μελλοντικά της παιδιά

Επίσης, αποκάλυψε ότι έχει κάνει τατουάζ τα ονόματα με τα οποία θα βγάλει τα παιδιά της.

Η Τζότζο Σίουα σχεδιάζει ακριβώς τι θα κάνει τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια.

Η πρώην παιδική σταρ, η οποία γίνεται 21 ετών τον Μάιο, μίλησε με ενθουσιασμό για την επιθυμία της να γίνει μητέρα στο μέλλον και μάλιστα αποκάλυψε ότι ήδη «έχει βρει δότη σπέρματος» κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε την Πέμπτη (14/03).

«Ανυπομονώ να κάνω παιδιά», δήλωσε στο E! News κατά τη διάρκεια των 35ων ετήσιων βραβείων GLAAD Media Awards στο Λος Άντζελες. «Μια μέρα θέλω να έχω μια υπέροχη οικογένεια».

«Έχω διαλέξει τα ονόματα των τριών παιδιών μου: Φρέντι, Έντι και Τέντι», συνέχισε. «Έχω βρει δότη σπέρματος και όλα αυτά! Είμαστε έτοιμοι! Απλά πρέπει να κάνουμε υπομονή».

 

Επίσης, είπε ότι έχει τρία τατουάζ στα χέρια της αφιερωμένα στα μελλοντικά της παιδιά, τα οποία, όπως διευκρίνισε, θα έρθουν σε «μερικά χρόνια».

Παρά τα σχέδιά της να δημιουργήσει οικογένεια, η Σίουα δεν φαίνεται ότι βρίσκεται σε σοβαρή σχέση αυτή τη στιγμή.

Αφού αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη τον Ιανουάριο του 2021, έβγαινε με την Κάιλι Πρου και την influencer Έιβερι Σάιρους.

Στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι η Τζένα Ντιούαν (η πρώην σύζυγος του Τσάνινγκ Τέιτουμ) και η Ντέμι Λοβάτο την είχαν βοηθήσει να συνειδητοποιήσει ότι έλκεται από τις γυναίκες.

«[Η Ντιούαν] έκανε ένα πραγματικά υπέροχο νούμερο του "Magic Mike" [στο "Lip Sync Battle"]», περιέγραψε σε ένα TikTok το 2022. «Λίγο πολύ το έβλεπα κάθε μέρα/ Ο μικρός εαυτός μου δεν ήξερε ότι ήταν γκέι».

Όσο για τη Λοβάτο, η οποία το 2021 αποκάλυψε ότι είναι πανσεξουαλική, η Σίουα είπε ότι το τραγούδι της «Cool for the Summer» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην «γκέι αφύπνισή της».

Επιπλέον, είπε ότι σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι γκέι όταν «αηδίασε από τη σκέψη» ότι θα έκανε σεξ με το πρώτο της αγόρι.

Πριν γίνει μαμά, όμως, η Σίουα εστιάζει σε μια νέα εποχή στην καριέρα της, καθώς σημείωσε: «Αυτή η νέα μετάβαση που κάνω και που επιλέγω να κάνω είναι ένα ρίσκο και δεν έχει απαραίτητα ανταμοιβή, αλλά είναι καλλιτεχνικά ακριβώς εκεί που θέλω να βρίσκομαι».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ τέλειο... και το περίμενα πολύ καιρό αυτό».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top