Ανάβουν φλας δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε πότε και σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε πότε και σε ποια σημεία

Σε άλλα τρία σημεία, στην επαρχία Λεμεσού, επεκτείνεται από την ερχόμενη Τρίτη, 19 Μαρτίου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης. Συγκεκριμένα θα τεθούν σε λειτουργία δέκα νέες σταθερές κάμερες, σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Λεμεσού.

Από τις δέκα νέες κάμερες, οι τέσσερις θα ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας, στη συμβολή των λεωφόρων Φρανκλίνου Ρούσβελτ και Ομονοίας. Άλλες τέσσερις συσκευές, θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις, στη συμβολή των λεωφόρων Νίκου Παττίχη και Σπύρου Κυπριανού, ενώ δύο συσκευές φωτοεπισήμανσης βρίσκονται τοποθετημένες στον κάθετο δρόμο Λιμανιού – Κάτω Πολεμιδιών, οι οποίες θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων.

Σημειώνεται ότι στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι η μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE