ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας: Εντόπισαν αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 21 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας: Εντόπισαν αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 21 πρόσωπα

Εικοσιένα πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα, στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας.

Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 5π.μ. και 12μ. σήμερα, στις πιο πάνω επαρχίες, συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκε μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. Ανάμεσα σε αυτούς, εντοπίστηκαν 21 πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε διαμένουν παράνομα στην Κύπρο και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο ΧΩΚΑΜ Μεννόγειας ενώ έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου, συνολικά 2475 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν επαναπατριστεί, μέσω των διαδικασιών απομάκρυνσης μεταναστών που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο. Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και απομάκρυνση προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζεται καθημερινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top