Αν τους δείτε καταγγείλτε τους! Τους καταζητεί η Αστυνομία γιατί πήγαν να «σκοτώσουν» ζευγάρι από την Λεμεσό

Αν τους δείτε καταγγείλτε τους! Τους καταζητεί η Αστυνομία γιατί πήγαν να «σκοτώσουν» ζευγάρι από την Λεμεσό

Τους βλέπετε καλά; Αυτοί οι δυο άντρες κτύπησαν εσκεμμένα με το όχημα τους δυο νεαρά πρόσωπα ηλικίας 31-32 ετών στην Γερμασόγεια.

Η Αστυνομία αναζητεί δύο άνδρες, αγνώστων στοιχείων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τέλεσης πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 29 Αυγούστου, 2015.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον αριθμό 1460.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.