ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΠΑ: Ανακοινώνει σήμερα το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές

ΔΗΠΑ: Ανακοινώνει σήμερα το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανακοινώσει η ΔΗΠΑ τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν έντονες διεργασίες και επαφές με πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την επιδίωξη του κόμματος εξασφάλιση έδρας στην ευρωβουλή.

Στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ θα βρίσκεται και ο Παντελής Ποιητής ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση που κατείχε στον ΔΗΣΥ του Αναπληρωτή Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων. Στις προεδρικές εκλογές στήριξε τον Νίκο Χριστοδουλίδη και ήταν μέλος του εκλογικού του επιτελείου στη Λάρνακα. Ο κ. Ποιητής θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ ως αριστίνδην υποψήφιος. Σε δηλώσεις του στο «T» ανέφερε ότι η απόφασή του ήταν συνειδητή. «Ιδεολογικά και πολιτικά η ΔΗΠΑ είναι ό,τι πιο κοντινό στον ΔΗΣΥ».

Τα υπόλοιπα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ, είναι οι: Αλέκος Τρυφωνίδης, Μάριος Ελευθερίου, Μαρίνος Κλεάνθους, Μάριος Χαραλαμπίδης και Θέμις Ανθοπούλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top