ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Ελλάδα: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής - «Δεν έπρεπε να την αφήσουν να βγει από το κτίριο»

Γυναικοκτονία στην Ελλάδα: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής - «Δεν έπρεπε να την αφήσουν να βγει από το κτίριο»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Τώρα μου λένε πώς να τη ντύσω, τι παπούτσια να βάλει, τι φόρεμα… 28 ετών ήταν Κουλίτσα και με ρωτάνε τώρα «θες να τη ντύσουμε νυφούλα; Θες να κάνουμε αυτό, εκείνο;»» είπε με σπασμένη φωνή ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Μιλώντας στον ANT1, ο πατέρας της Κυριακής επανέλαβε ότι «ήξερα ότι τσακωνόντουσαν και την έδερνε αλλά δεν το είχε παραδεχθεί ποτέ. Της έλεγα να μου μιλάει, της έλεγα «ο μπαμπάς σε αγαπάει πάντα»» πρόσθεσε: «ξέρεις κάτι όταν χώρισα ήμουν 26 ετών και ήταν 5 ετών η Κούλα και αφιέρωσα όλη μου τη ζωή μζί με τα αδέλφια μου να με βοηθήσουν για να τη μεγαλώσω.»

«Τσακωνόντουσαν, χώριζαν και τον μάζευε πίσω»

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, κλαίω, κλαίω. Τσακωνόντουσαν, χώριζαν και τον μάζευε πίσω. Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία; Σίγουρα έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν έπρεπε καν να την αφήσουν να βγει από το κτήριο.

Να μείνει μέσα να την κρατήσουν 2-3 ώρες να της πουν μην πουθενά ή κάτσε εδώ, ξέρουν τις καταστάσεις τόσα έχουν γίνει» πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας, ενώ πρόσθεσε «της έλεγα «όλα καλά με το αγόρι σου;» και μου απαντούσε «ναι όλα καλά». Δεν μου το έλεγε γιατί ήξερε ότι δεν θα τα αφήσω τα πράγματα έτσι».

«Να μην βγει ποτέ από τη φυλακή»

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πατέρα της 28χρονης Κυριακής, αν συναντούσε τον 39χρονο που σκότωσε την κόρη του, τι θα του έλεγε. Τότε, εκείνος απάντησε ότι «καλό είναι να βάλει μια θηλιά ή να μείνει μόνιμα μέσα στη φυλακή.»

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας για τον 39χρονος πρώην σύντροφο της κόρης του ότι «Να μην βγει ποτέ από τη φυλακή ούτε να ακούω τον πατέρα του να μου λέει συγγνώμη, έπρεπε να πάει μόνος του να τον καθαρίσει».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top