Η τεχνητή νοημοσύνη πρόβλεψε τους νικητές του Champions League μέχρι το 2103

Η τεχνητή νοημοσύνη πρόβλεψε τους νικητές του Champions League μέχρι το 2103

Viral έχει γίνει μία προφητεία από την A.I. που προβλέπει τους νικητές του Champions League για τις επόμενες 80 διοργανώσεις!

Γουλβς, Μάλμε, Φερεντσβάρος, Σέριφ Τίρασπολ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Αλαβές, Μπρέντφορντ, Τορίνο, Λέστερ είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που θα κατακτήσουν το Champions League μέχρι το 2103!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE