ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησε να κλέψει οινοπνευματώδη ποτά από υπεραγορά και την τσάκωσαν - Συνελήφθη 76χρονη

Προσπάθησε να κλέψει οινοπνευματώδη ποτά από υπεραγορά και την τσάκωσαν - Συνελήφθη 76χρονη

Εβδομηνταεξάχρονη φέρεται να εντοπίστηκε να έχει αποσπάσει οινοπνευματώδη ποτά και άλλα προϊόντα από αγορά της Πάφου και προς διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 10 Απριλίου 2024 στις 17:30, εργαζόμενη σε υπεραγορά της Πάφου αντιλήφθηκε ηλικιωμένη γυναίκα να εξέρχεται της υπεραγοράς χωρίς να περάσει από το ταμείο και να πληρώσει προϊόντα, τα οποία φέρεται να είχε αποκρύψει προηγουμένως σε τσάντα.

Ανακόπηκε και στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 76χρονη.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχε αποσπάσει αριθμό οινοπνευματωδών ποτών και κάποια άλλα προϊόντα.

Η 76χρονη οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου ομολόγησε ενοχή και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top