ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωράφι με ελάφια στον Λυθροδόντα: Ανήκει στην Μονή Αββακούμ – «Δεν υπάρχει άδεια και δεν δήλωσαν τα ζώα» - Βίντεο

Χωράφι με ελάφια στον Λυθροδόντα: Ανήκει στην Μονή Αββακούμ – «Δεν υπάρχει άδεια και δεν δήλωσαν τα ζώα» - Βίντεο

Φωτογραφίες από ένα χωράφι στον Λυθροδόντα στο οποίο φιλοξενούνται ελάφια παρουσίασε χθες το Omgelive.

Ο δημοσιογράφος Αριστείδης Βικέττος ρώτησε παράλληλα τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη κατά πόσο το εν λόγω τεμάχιο βρίσκεται υπό τη διαχείριση ενός εκ των μοναχών της Μονής του Οσίου Αββακούμ, κάτι για το οποίο δεν απάντησε.

Για το θέμα μίλησε και τοποθετήθηκε ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, Χριστόδουλος Πίπης στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» τονίζοντας ότι «η Υπηρεσία ενημερώθηκε και προχώρησε σε διερεύνηση και επικοινωνία με την Αστυνομία για τα δέοντα, καθώς δεν υπάρχει άδεια για το εν λόγω υποστατικό. Δεν έχουν αποταθεί στην Υπηρεσία οι κάτοχοί του, για να δηλώσουν τα συγκεκριμένα ζώα, στο πλαίσιο της διαδικασίας που απαιτείται, για να τους παραχωρηθεί άδεια κατοχής των συγκεκριμένων ζώων»

«Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται δύο ελάφια. Πρόκειται για είδη τα οποία δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα των ζώων που μπορούν να κατέχονται από τους πολίτες ως ζώα συντροφιάς», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Πίπης ανέφερε ότι «μετέβησαν στον χώρο, επόπτευσαν τη συγκεκριμένη περιοχή και έψαξαν να δουν σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο τεμάχιο. Από την έρευνα αυτή διαπιστώθηκε πως ανήκει στην Μονή του Οσίου Αββακούμ»

«Η Υπηρεσία πάντως έκανε προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί με ανθρώπους της Μονής χωρίς αποτέλεσμα, ενώ από χθες μιλήσαμε με τους λειτουργούς της Αστυνομίας για περαιτέρω χειρισμό της όλης υπόθεσης», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top