Τζο Μπάιντεν: Διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δις. δολαρίων

Τζο Μπάιντεν: Διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δις. δολαρίων

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα διαγράψει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δισ. δολαρίων για 277.000 δανειολήπτες, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σχέδια για ελάφρυνση φοιτητικού χρέους από την οποία θα επωφελούνταν τουλάχιστον 23 εκατομμύρια Αμερικανοί, αντιμετωπίζοντας ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για νεαρούς ψηφοφόρους την υποστήριξη των οποίων χρειάζεται προκειμένου να επενεκλεγεί τον Νοέμβριο.

Ο Δημοκρατικός Μπάιντεν υποσχέθηκε πέρυσι να βρει άλλους τρόπους για την ελάφρυνση χρέους αφού το Ανώτατο Δικαστήριο μπλόκαρε τον Ιούνιο το ευρύτερο σχέδιό του για διαγραφή φοιτητικού χρέους ύψους 430 δισ. δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reruters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE