ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδράσεις για τα γυρίσματα του Sigma στην Κοκκινοτριμιθιά – «Με άδεια και με βούλα Αστυνομίας» λέει αρμόδια πηγή

Αντιδράσεις για τα γυρίσματα του Sigma στην Κοκκινοτριμιθιά – «Με άδεια και με βούλα Αστυνομίας» λέει αρμόδια πηγή

Αντιδράσεις υπήρξαν στο άκουσμα της είδησης ότι το τρέιλερ για τα καλλιστεία του Σίγμα «Mr Cyprus» γυρίστηκε στα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς.

Οι αντιδράσεις έχουν να κάνουν με τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ για τα καλλιστεία του Σίγμα «Mr Cyprus», οι οποίες δόθηκαν την Τρίτη στη δημοσιότητα.

Οι διαγωνιζόμενοι και  η παρουσιάστρια Έβελυν Καζάντζογλου, βρέθηκαν με συνεργείο του Sigma στα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς και ντυμένοι με στρατιωτικές στολές πόζαραν όλο χάρη στον φακό...

Τα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς είναι ο χώρος όπου εγκλωβίστηκαν κατά την επική τετραετία του απελευθερωτικού αγώνα, χωρίς δίκη, περισσότεροι από 3.000 αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Ιδρύθηκαν με χιτλερικά πρότυπα τον Ιούλιο του 1955 και καταργήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 1959, μετά τη διακοπή του αγώνα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Κρατουμένων ΕΟΚΑ, Γιάννης Σπανός  μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, ανέφερε ότι «ουδείς ζήτησε άδεια για είσοδο τηλεοπτικού συνεργείου στα Κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς με σκοπό την  οπτικογράφηση σκηνών για «καλλιστεία». Και αν ζητούσε δεν θα του επιτρεπόταν.»

«Η φωτογράφηση κυρίας (εννοεί την παρουσιάστρια Έβελυν Καζάντζογλου) των «καλλιστείων» εντός του κοιτώνα κράτησης αγωνιστών προκαλεί κατάπληξη…», πρόσθεσε.

«Η είσοδος και η φωτογράφηση στο μουσειακό χώρο του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης είναι ελεύθερη, όχι όμως για τέτοιους σκοπούς. Είναι ανεπίτρεπτη η απόπειρα εμπλοκής της ιστορίας σε τέτοια σχέδια», κατέληξε.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή από το Sigma, ο τηλεοπτικός σταθμός έλαβε άδεια για να χρησιμοποιήσει το χώρο, ενώ μάλιστα τα γυρίσματα έγιναν παρουσία της Aστυνομίας.

2050588170 6395b7ec0b1

Δείτε απόσπασμα από το τρέιλερ 

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top