ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρόσκληση: Σας περιμένουμε στην εκδήλωση Πυρασφάλειας στις 27 Απριλίου!

Πρόσκληση: Σας περιμένουμε στην εκδήλωση Πυρασφάλειας στις 27 Απριλίου!

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση Πυρασφάλειας που διοργανώνουν στο Nicosia Mall, το Σάββατο 27 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πυροσβεστικά οχήματα και εξοπλισμό και να ενημερωθείτε από ειδικούς για θέματα Πυρασφάλειας. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν ειδικές δραστηριότητες, ξυλοπόδαρος και photo booth.

Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα διανέμουν στο κοινό συμβολικά δώρα και ενημερωτικό υλικό για την πυρασφάλεια.

Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top