ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η αναγκαιότητα της Ασφάλισης Μηχανοκίνητων Οχημάτων και οι Προκλήσεις του Κλάδου

Η αναγκαιότητα της Ασφάλισης Μηχανοκίνητων Οχημάτων και οι Προκλήσεις του Κλάδου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου στην Κύπρο και προσφέρει, μεταξύ άλλων, διαφόρων ειδών ασφαλίσεις μηχανοκίνητων οχημάτων, τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για εμπορική.

Η αναγκαιότητα αντιμετώπισης των απρόβλεπτων κινδύνων, αλλά και η υποχρεωτική ασφάλιση των μηχανοκινήτων οχημάτων, όπως προνοείται μέσα από τον «Περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων» Νόμο, καθιέρωσαν την ασφάλιση αυτή μία από τις πλέον δημοφιλείς στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς.

Κύριος στόχος του Κλάδου Ασφάλισης Μηχανοκίνητων Οχημάτων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είναι η κάλυψη της αστικής Ευθύνης Έναντι Τρίτων από τη χρήση του οχήματος. Η κάλυψη αυτή, είναι υποχρεωτική και αφορά αποζημιώσεις προς τρίτους για θάνατο, σωματικές ή υλικές ζημιές που προκαλούνται από τη χρήση του οχήματος.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ως ηγέτης του Γενικού Κλάδου στη Κύπρο, παρέχει μία μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένα ασφαλιστικά σχέδια, προκειμένου οι πελάτες να έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν καλύψεις με βάση τις ανάγκες και προτιμήσεις τους.

Η αναγκαιότητα της ασφάλισης

Στη διαδικασία ασφάλισης οχήματος, πέραν από την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ο πελάτης, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει ασφαλιστικά σχέδια που περιλαμβάνουν τις βασικές αλλά και ποικίλες προαιρετικές καλύψεις.

Για παράδειγμα, ένας ξαφνικός σεισμός μπορεί να προκαλέσει πτώση υλικών, κτηρίων, υπερχείλιση θαλασσών και ποταμών. Τα οχήματα που είναι σταθμευμένα πλησίον τέτοιων σημείων θα υποστούν υλικές ζημιές, άρα είναι σημαντικό η κάλυψη Φυσικών φαινομένων να περιλαμβάνεται στην ασφάλιση του αυτοκινήτου.

Ψηφιακός μετασχηματισμός

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ πρωτοπορεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ασφαλιστικής αγοράς, κάτι που άλλωστε αποτελεί αδήριτη ανάγκη της εποχής. Ένα αίτημα εξέλιξης που συμβάλλει στη βελτίωση της σχέσης της εταιρείας με τον πελάτη και όπου η πανδημία έκανε ακόμα πιο επιτακτικό. Βέβαια, η πελατειακή σχέση της ιδιωτικής ασφάλισης στηρίζεται και στη διαμεσολάβηση καθώς, χωρίς αυτή, δεν υπάρχει ο θεσμός. Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, θεωρείται ο φυσικός υποστηρικτής και σύμβουλος του ασφαλισμένου, προσθέτοντας αξία στο προϊόν και στις υπηρεσίες ασφάλισης που προσφέρονται. Είναι μέσα από την διαδικασία της διαμεσολάβησης που παρέχονται άμεσες λύσεις στον πελάτη, αναλόγως των αναγκών και προτιμήσεών του. Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής επιτελεί ρόλο υποστηρικτή και συμβούλου καθ’ όλη την διαδικασία και την περίοδο ασφάλισης.

Η κοινωνική προσφορά

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι η πρώτη ασφαλιστική Εταιρεία στην Κύπρο, μέλος από το 2005 της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια. Από το 1999 συνδιοργανώνει με την Αστυνομία Κύπρου το θεσμό της Εβδομάδας Οδικής ασφάλειας, με σκοπό να συμβάλει έμπρακτα και να ενθαρρύνει τη δημιουργία κουλτούρας προς αποφυγή των οδικών συγκρούσεων.

Προτεραιότητα στην CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αποτελεί η παροχή επαγγελματικής αρωγής στους χιλιάδες ανθρώπους που την εμπιστεύονται καθημερινά. Μία ισχυρή Δύναμη Ασφάλειας και υποστήριξης, σε κάθε τους ασφαλιστική ανάγκη.

 

Ροδούλα Λουκά

Προϊσταμένη Κλάδου Ασφάλισης Οχημάτων

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Νέα αποκάλυψη: Το Ισραήλ γνώριζε δύο εβδομάδες πριν από την εισβολή της Χαμάς την ύπαρξη σχεδίου επίθεσης

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Ανδρέας Λέοντας: Βάφτισε τον δεύτερο γιο του στην Παναγία της Τήνου - ΦωτογραφίεςΑυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top