Όμορφη κίνηση: Εθελοντές μοιράζουν πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες στην Κύπρο

Όμορφη κίνηση: Εθελοντές μοιράζουν πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες στην Κύπρο

Όμορφη κίνηση από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη» παραδόθηκαν εκ μέρους του Αγκαλιάζω με αγάπη για στήριξη απόρων οικογενειών του σχολείου, όπου σε συνεργασία με την ομάδα Μονογονιοί-Κύπρος, προσφέρουν το Πάσχα πακέτα αγάπης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με την διαχειρίστρια της ομάδας Μονογονιοί-Κύπρος, Άντρη Σπύρου την Μεγάλη Εβδομάδα θα ετοιμαστούν και θα παραδοθούν 112 πακέτα τροφίμων σε οικογένειες σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό,Πάφο.

Ήδη παραδόθηκαν πακέτα τροφίμων σε διάφορα σχολεία εκ μέρους του «Αγκαλιάζω με αγάπη» για στήριξη απόρων οικογενειών.

Η διαχειρίστρια της ομάδας καλεί «Αν υπάρχει οποιοδήποτε μέλος που ενδιαφέρεται να προσφέρει τρόφιμα - είδη πρώτης ανάγκης για το σκοπό αυτό ή/και ακόμα να αναλάβει υπό μορφή " υιοθεσίας" να προσφέρει το πακέτο τροφίμων για μια οικογένεια αυτό το Πάσχα» να επικοινωνήσει με την σελίδα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE