Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση των καταναλωτών, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή έχει ολοκληρώσει έρευνα για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα τιμών λιανικής πώλησης νωπών κρεάτων και πασχαλινών εδεσμάτων, για τις τιμές που ίσχυαν στις 25 Απριλίου 2024.

Όσον αφορά στα νωπά κρέατα, λήφθηκαν τιμές από 87 σημεία πώλησης (μεγάλες και μικρές υπεραγορές και συνοικιακά κρεοπωλεία), ενώ για τα εδέσματα από 69 σημεία πώλησης (μεγάλες και μικρές υπεραγορές και αρτοποιεία). Το Παρατηρητήριο καλύπτει όλες τις επαρχίες.

Από τους συγκριτικούς πίνακες σε σχέση με την περσινή χρονιά, σχεδόν όλα τα είδη κρεάτων είναι ακριβότερα, με ακριβότερο το αμνοερίφιο.

Την μεγαλύτερη μείωση στο τραπέζι παρουσιάζουν από την κατηγορία λαχανικά τα αγγουράκια. Μικρή μείωση παρουσιάζει το αλεύρι ενώ μικρή αύξηση το τυρί για φλαούνες.

Όλα τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου, μαζί με γραφικές παραστάσεις μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE