ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΣΟ 2024: Κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής στοιχείων για τους νεοσύλλεκτους

ΕΣΣΟ 2024: Κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής στοιχείων για τους νεοσύλλεκτους

Tην ερχόμενη Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 (12:00) ολοκληρώνεται η λειτουργία της ηλεκτρονικής ψηφιακής πλατφόρμας υποβολής στοιχείων επιλογής στρατευσίμων της 2024 ΕΣΣΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, οι στρατεύσιμοι της 2024 ΕΣΣΟ, οι οποίοι δεν προχώρησαν στην υποβολή της δήλωσης στοιχείων επιλογής τους, καλούνται όπως, την υποβάλουν μέσω της Κυβερνητικής Πύλης https://www.gov.cy, προκειμένου να καταχωρηθεί η επιθυμία τους, για την υλοποίηση της διαδικασίας επιλογής και κατανομής τους, στους Κλάδους, Όπλα και Σώματα της Εθνικής Φρουράς, την τοποθέτησή τους σε Μονάδες, καθώς και την επιλογή των Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών (ΥΕΑ) και των εθνοφρουρών που θα επιλεγούν να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς, Στρατονομία, ΟΥΚ), στις Λέσχες – ΚΑΑΥ – ΣΤΕ, στις Τεχνικές Ειδικότητες και στη Στρατιωτική Μουσική της Εθνικής Φρουράς (ΣΜΕΦ).

Στρατεύσιμοι που υποβάλουν τη δήλωσή τους, πιστώνονται με 10 μόρια και όσοι παρευρεθούν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες για υγειονομική εξέταση η οποία πραγματοποιείται πριν την κατάταξη, πιστώνονται με επιπλέον 10 μόρια, τα οποία θα ληφθούν υπόψη κατά την διαδικασία επιλογής τους σε Μονάδες της Εθνικής Φρουράς.

Παράλληλα με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, βρίσκεται σε λειτουργία στο Υπουργείο Άμυνας, το Κέντρο Υποστήριξης Κατάταξης, μέσω του οποίου παρέχεται κάθε δυνατή βοήθεια για την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης.

Γονείς, κηδεμόνες και στρατεύσιμοι μπορούν να επικοινωνούν στο 1430 όλες τις ημέρες λειτουργίας της πλατφόρμας από τις 08:00 μέχρι τις 20:00.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας https://www.mod.gov.cy, επιλέγοντας την κατηγορία «ΚΑΤΑΤΑΞΗ 2024 ΕΣΣΟ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Φωτιές σε δυο διαφορετικά σχολεία στη Λεμεσό - Σε συναγερμό οι Αρχές

Έρχονται κι άλλα «έξυπνα φώτα» - Πού και πότε αναμένεται να τα δούμε στους δρόμους

«Ατυχής και άστοχη» χαρακτήρισε την δήλωση του Αρχιεπίσκοπου ο Βαβούσκος - «Ό,τι άλλο ακούσετε είναι μούφα»

Επίδομα Τέκνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά

Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε ο εργοδότης τουΔημοσκόπηση Alpha: «Μάχη» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, έκπληξη ο Φειδίας, καταρρέει το ΔΗΚΟ

Δημοσκόπηση Alpha: «Μάχη» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, έκπληξη ο Φειδίας, καταρρέει το ΔΗΚΟ

Μεγάλη δημοσκόπηση διενήργησε η εταιρεία RAI για λογαριασμό του Alpha ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top