Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Στη σύλληψη δύο Ουκρανών αξιωματούχων, που, όπως υποστηρίζει το Κίεβο σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησαν οι Αρχές της χώρας.

Ειδικότερα, η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας (SBU) δήλωσε ότι απέτρεψε ρωσικό σχέδιο δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλων υψηλόβαθμων Ουκρανών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, αναζητούσαν πρόθυμους «εκτελεστές» μεταξύ των σωματοφυλάκων ττου Ζελένσκι, οι οποίοι θα μπορούσαν να τον πάρουν όμηρο και να τον σκοτώσουν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE