Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Στη σύλληψη δύο Ουκρανών αξιωματούχων, που, όπως υποστηρίζει το Κίεβο σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησαν οι Αρχές της χώρας.

Ειδικότερα, η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας (SBU) δήλωσε ότι απέτρεψε ρωσικό σχέδιο δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλων υψηλόβαθμων Ουκρανών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, αναζητούσαν πρόθυμους «εκτελεστές» μεταξύ των σωματοφυλάκων ττου Ζελένσκι, οι οποίοι θα μπορούσαν να τον πάρουν όμηρο και να τον σκοτώσουν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE