Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Στη σύλληψη δύο Ουκρανών αξιωματούχων, που, όπως υποστηρίζει το Κίεβο σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησαν οι Αρχές της χώρας.

Ειδικότερα, η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας (SBU) δήλωσε ότι απέτρεψε ρωσικό σχέδιο δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλων υψηλόβαθμων Ουκρανών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, αναζητούσαν πρόθυμους «εκτελεστές» μεταξύ των σωματοφυλάκων ττου Ζελένσκι, οι οποίοι θα μπορούσαν να τον πάρουν όμηρο και να τον σκοτώσουν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE