ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Σε καταγγελία προχώρησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς, Σάββας Κυριάκου αναφορικά με τις ζημιές που υπέστη το όχημά του το απόγευμα της Δευτέρας (06/05)

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει τη λύπη του για το χθεσινό συμβάν επίθεσης και εκδήλωση βίας εναντίον του με την κακόβουλη πρόκληση ζημιάς στο όχημα του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο του γηπέδου Δρομολαξιάς, όπου ήταν η εορταστική εκδήλωση του Δήμου για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Συγκεκριμένα, έσπασαν το τζαμί του αυτοκινήτου μου προκαλώντας σημαντική ζημιά. Αν λάβουμε υπόψη ότι τίποτα δεν κλάπηκε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, προφανώς και η ζημιά στρέφεται εναντίον μου ή και συνδέεται με την ιδιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς - Μενεού του ΔΗΣΥ και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος επίσης στις επερχόμενες εκλογές.

Έχω δώσει πολύωρη κατάθεση στην αστυνομία η οποία ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, διερεύνηση η οποία με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία στρέφεται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Πιστεύω ότι η αστυνομία θα ενεργήσει τάχιστα προς διαλεύκανση της υπόθεσης και τούτο επιβάλλεται αυτές τις μέρες ώστε να αποτραπούν σε μια προεκλογική περίοδο πράξεις και συμπεριφορές που δημιουργούν τοξικό κλίμα και στρέφονται ενάντια στην κοινωνία και τη δημοκρατία.

 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος εξέφρασε υποψίες τόσο για τον Δήμαρχο όσο και για συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου αποδίδοντάς το σε πολιτικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ο Δήμαρχος σήμερα συναντήθηκαν σε καφετέρια ώστε να λύσουν το θέμα αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσουν και οι δύο σε εκ νέου καταγγελία.

Συγκεκριμένα, ο Δημοτικός σύμβουλος ισχυρίζεται πώς ο Δήμαρχος του επιτέθηκε ενώ το ίδιο ισχυρίζεται και ο Δήμαρχος από πλευράς του.

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταγραφή των κλειστών κυκλωμάτων ώστε να καλέσουν όλους τους παρευρισκόμενους για κατάθεση.

Οι Αρχές, διερευνούν τις καταγγελίες που έχουν ενώπιον τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top