ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Συναντήθηκαν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με τον Χρήστο Πουλλαϊδη, του ανέλυσαν το πλάνο για εφαρμογή μοντέλου πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της υπάρχουσας εταιρίας, δεσμεύτηκε να τους απαντήσει προσεχώς.

Όπως γράψαμε ξανά, οι άνθρωποι που διεξάγουν τις επαφές με πρώτιστο στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, μεταξύ άλλων προτείνουν την σύσταση μιας άλλης εταιρίας. Στην οποία δεν θα είναι κάποιος μεγαλομέτοχος (όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον Χρήστο Πουλλαϊδη), αλλά θα πάρουν μερίδια μετοχών περισσότεροι άνθρωποι.

Η κίνηση αυτή δεν θα αποσκοπεί μόνο στην εισροή «ζεστού» χρήματος για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις λόγω της «στάσης πληρωμών» των τελευταίων μηνών, αλλά θα μπουν λεφτά για να βγει ο προυπολογισμός της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top