Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Συναντήθηκαν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με τον Χρήστο Πουλλαϊδη, του ανέλυσαν το πλάνο για εφαρμογή μοντέλου πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της υπάρχουσας εταιρίας, δεσμεύτηκε να τους απαντήσει προσεχώς.

Όπως γράψαμε ξανά, οι άνθρωποι που διεξάγουν τις επαφές με πρώτιστο στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, μεταξύ άλλων προτείνουν την σύσταση μιας άλλης εταιρίας. Στην οποία δεν θα είναι κάποιος μεγαλομέτοχος (όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον Χρήστο Πουλλαϊδη), αλλά θα πάρουν μερίδια μετοχών περισσότεροι άνθρωποι.

Η κίνηση αυτή δεν θα αποσκοπεί μόνο στην εισροή «ζεστού» χρήματος για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις λόγω της «στάσης πληρωμών» των τελευταίων μηνών, αλλά θα μπουν λεφτά για να βγει ο προυπολογισμός της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE