Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Συναντήθηκαν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με τον Χρήστο Πουλλαϊδη, του ανέλυσαν το πλάνο για εφαρμογή μοντέλου πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της υπάρχουσας εταιρίας, δεσμεύτηκε να τους απαντήσει προσεχώς.

Όπως γράψαμε ξανά, οι άνθρωποι που διεξάγουν τις επαφές με πρώτιστο στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, μεταξύ άλλων προτείνουν την σύσταση μιας άλλης εταιρίας. Στην οποία δεν θα είναι κάποιος μεγαλομέτοχος (όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον Χρήστο Πουλλαϊδη), αλλά θα πάρουν μερίδια μετοχών περισσότεροι άνθρωποι.

Η κίνηση αυτή δεν θα αποσκοπεί μόνο στην εισροή «ζεστού» χρήματος για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις λόγω της «στάσης πληρωμών» των τελευταίων μηνών, αλλά θα μπουν λεφτά για να βγει ο προυπολογισμός της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE