ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Οι ανακριτές που διερευνούν τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της οχλαγωγίας και της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αξιολογούν τις εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών της περιοχής, τεκμήρια και στοιχεία που βρέθηκαν στις σκηνές σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίδια άτομα, που έδρασαν και στις δύο περιπτώσεις, και τα κίνητρα να είναι οπαδικά.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, οι ζημιές στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα προκλήθηκαν από ομάδα 15 με 20 ατόμων, που φορούσαν σκούρου χρώματος ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Αφού εισήλθαν εντός του αθλητικού κέντρου, οι δράστες θρυμμάτισαν υαλοπίνακες σε τρία γραφεία και προκάλεσαν ζημιές στο κυλικείο και σε τηλεόραση που βρισκόταν στον προθάλαμο του γηπέδου.

Εξάλλου, ομάδα ατόμων εισήλθε στην καφετέρια – κουζίνα, του γειτονικού κλειστού γηπέδου της ΑΕΛ «Νίκος Σολομωνίδης» και αφού έσπασαν εξωτερικό ρολό, θρυμμάτισαν γυάλινη πόρτα, έσπασαν τρεις τηλεοράσεις και προκάλεσαν ζημιές σε εξοπλισμό του υποστατικού.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ζημιές προκλήθηκαν σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου, ενώ, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε ένα ακόμη όχημα με εκτεταμένες ζημιές στον χώρο λαϊκής υπαίθριας αγοράς, που γειτνιάζει με τα δυο κλειστά γήπεδα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ / Riknewscy.com (Εικόνες)

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top