CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: 3η Διάλεξη για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: 3η Διάλεξη για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, πραγματοποίησαν διάλεξη με θέμα «Αδειοδοτήσεις και Βασικές Απαιτήσεις για τη λειτουργία υποστατικών».

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν εκπρόσωποι από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα του τόπου.

Η διάλεξη αφορούσε στο πλαίσιο εφαρμογής νομοθεσιών του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ) για την έκδοση αδειών και πιστοποιητικών και την υποβολή των βασικών απαιτήσεων για τη λειτουργία των χώρων εργασίας και άλλων εγκαταστάσεων, ενώ επεξηγήθηκε αναλυτικά τι απαιτείται σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα Ασφάλειας & Υγείας στο χώρο εργασίας.

Ομιλητής ήταν ο κ. Ευάγγελος Μαραγκουδάκης, Σύμβουλος Ασφάλειας και Υγείας, ΕΞΥΠΠ.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE