Στο κελί οι δύο γυναίκες που ήρθαν στην Κύπρο με 41 κιλά ναρκωτικά στις αποσκευές τους

Στο κελί οι δύο γυναίκες που ήρθαν στην Κύπρο με 41 κιλά ναρκωτικά στις αποσκευές τους

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες εναντίον δύο γυναικών ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού στις αποσκευές τους φέρεται να είχαν 41 και πλέον κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων οι δύο γυναίκες έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από την Μπανγκόκ μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων προχώρησαν σε «ακτινοδιαγνωστικό και φυσικό έλεγχο των 4 αποσκευών των 2 γυναικών, όπου εντοπίστηκαν συνολικά 70 αεροστεγείς συσκευασίες με πράσινη ξηρή φυτική ύλη (κάνναβη) συνολικού βάρους 41 κιλών και 96 γραμμαρίων. Η ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε και οι επιβάτιδες συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα».

Σήμερα οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.