Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ και πρώην βουλευτής, Ανδρέας Παναγιώτου - «Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ και πρώην βουλευτής, Ανδρέας Παναγιώτου - «Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»

λίψη προκάλεσε στο Δημοκρατικό Κόμμα ο θάνατος Ανδρέα Παναγιώτου, αγωνιστή της ΕΟΚΑ και πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όπως αναφέρετε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, «Η αγάπη του για την πατρίδα τον οδήγησε να συμμετάσχει ενεργά στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ, κατά τον οποίο συνελήφθη δύο φορές από τον βρετανικό ζυγό και κατάφερε να αποδράσει»

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

 

Με μεγάλη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί για τον θάνατο του Ανδρέα Παναγιώτου, αγωνιστή της ΕΟΚΑ και πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου γεννήθηκε το 1936 στο χωριό Φιλιά και αφιέρωσε τη ζωή του στην προάσπιση της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Η αγάπη του για την πατρίδα τον οδήγησε να συμμετάσχει ενεργά στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ, κατά τον οποίο συνελήφθη δύο φορές από τον βρετανικό ζυγό και κατάφερε να αποδράσει.

Το 1985 εξελέγη βουλευτής με το ΔΗΚΟ στην Εκλογική Περιφέρεια Λευκωσίας, όπου υπηρέτησε με ακεραιότητα και πάθος για το κοινό καλό.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η ηγεσία, οι αξιωματούχοι και τα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE