Συγκινητική ανταπόκριση για τη μητέρα μονογονιό: Ήταν άδειο το ψυγείο της - Τώρα μπορεί να χαμογελάει

Συγκινητική ανταπόκριση για τη μητέρα μονογονιό: Ήταν άδειο το ψυγείο της - Τώρα μπορεί να χαμογελάει

Έστω και για λίγο μπορεί η μητέρα μονογονιός να χαμογελάσει, καθώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση από πολίτες, οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Η μητέρα πριν λίγες μέρες έβλεπε το ψυγείο της άδειο και το αυτοκίνητο της χωρίς βενζίνη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει το παιδί της παιδίατρο.

Η κοινοποίηση της περίπτωσης της μητέρας, από την διαχειρίστρια της ομάδας «Μονογονιοί Κύπρος», Αντρη Σπύρου, ευαισθητοποίησε πολίτες οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με την κ.Σπύρου στην μητέρα παραδόθηκαν δωροκουπόνια αξίας 200ευρώ και επιπρόσθετα το αυτοκίνητο της γέμισε με βενζίνη. 

Η μητέρα μπορεί να χαμογελάει για λίγο, καθώς οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι αρκετές , περιμένοντας κάθε φορά τις 16 του μήνα για να λάβει το επίδομα.

Η ανάρτηση:

Η προηγούμενη ανακοίνωση για τις ανάγκες της μητέρας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.